Hooftman Geo Boortechniek - Aardwarmtesystemen, Thermal response & Bluswater boringen | Over Ons
Hooftmangeo biedt mogelijkheden voor het gebruiken van aardwarmte voor de verwarming van huizen, bedrijfspanden en ander onroerend goed, door middel van grondboringen te leveren en aardwarmtesystemen aan te leggen, hetgeen niet alleen een energiebesparing op kan leveren maar tevens ook milieuvriendelijk is.
boringen, grondboringen, boortechniek, aardwarmtesystemen, thermal response test, bluswaterboringen, bluswatercontrole, aardwarmte, vloerverwarming, energiebesparing, milieuvriendelijk
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over Ons

DUURZAME EN SCHONE ENERGIE

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken onderwerp. We beseffen dat veel energiebronnen niet eeuwig beschikbaar blijven. We worden ons steeds bewuster van de milieuschade die we veroorzaken met onze westerse levensstijl. Daarom wordt er steeds meer geïnvesteerd in het vinden van nieuwe duurzame energiebronnen zoals aardwarmte. Hooftman Geo Boortechniek BV speelt daarop in door gedegen vakkennis en het inzetten van de modernste machines om aardwarmte bereikbaar te maken. Wij zijn een eigentijds, jong en dynamisch boorbedrijf. Wij zorgen voor duurzame oplossingen op het gebied van aardwarmte systemen Bij ons staat de tevredenheid van onze klant centraal. Wij bereiken dat door u persoonlijke aandacht te geven en ons te allen tijde aan onze afspraken te houden. Hooftman Geo Boortechniek BV is een volledig gecertificeerd bedrijf.

AARDWARMTESYSTEMEN

Op deze website geven wij uitleg over de werking van aardwarmtesystemen. Wij leggen uit wat de voordelen zijn van deze systemen ten opzichte van de conventionele warmtebronnen. Ook geven wij productinformatie. aan. Wilt u een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 06-4677 6866 of u stuurt via het contactformulier een bericht, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Graag tot ziens!

 

Johan Hooftman, directeur

Zuinig en schoon, voor verwarming of koeling; wij zijn de specialisten voor energie uit eigen bodem!